Over Get Social

1. Over Get Social:

Get Social is opgericht door Ellen Kruize Kok beter bekend als Ellen Social, ervaren expert op het gebied van sociale media en online marketing, met in deze training een specifieke focus op de huisartsenzorg en farmacie. Deze online academie is ontworpen om ondernemers en zorgverleners te helpen bij het ontwikkelen van vaardigheden en strategieën om effectief gebruik te maken van sociale media om hun praktijk of organisatie te laten groeien en betere verbindingen met hun klanten of patiënten op te bouwen.

2. Doel van de Training:

Het doel van deze training is om je te voorzien van praktische kennis, vaardigheden en strategieën om sociale media effectief te gebruiken in de context van de ondernemer, huisartsenzorg en farmacie. We zullen ons specifiek richten op platforms zoals Facebook, Instagram, Whatsapp, Linkedin, Emailprogramma’s, de website, podcast en diverse andere media en leren hoe je ze kunt gebruiken om je organisatie te laten groeien, betrokkenheid te vergroten en waardevolle verbindingen met je klanten op te bouwen.

3. Gebruik van Learndash:

Deze training maakt gebruik van het Learndash Learning Management System (LMS) binnen WordPress. Learndash biedt een gestructureerde en georganiseerde leeromgeving, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot cursusinhoud, opdrachten kunt voltooien en je voortgang kunt bijhouden.

4. Navigeren door de Cursus:

Om door de cursus te navigeren, gebruik je eenvoudig de navigatiebalk aan de bovenkant van de pagina. Hier vind je links naar alle hoofdstukken en lessen binnen de cursus. Je kunt op elk moment teruggaan naar eerdere lessen of vooruitgaan naar de volgende, afhankelijk van je eigen tempo en behoeften. Je kunt er 365 dagen over doen.

5. Contact en Ondersteuning:

Heb je vragen, opmerkingen of feedback tijdens de cursus? Aarzel niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier op de website. Ik ben er om te helpen en ervoor te zorgen dat je het meeste uit je leerervaring haalt.

Ik hoop dat dit hoofdstuk je een goed overzicht heeft gegeven van wat je kunt verwachten van deze training en hoe je het Learndash-platform kunt gebruiken. Laten we nu aan de slag gaan en jouw reis naar het verbeteren van jouw sociale media vaardigheden beginnen!