Copy of Brainstormen voor Social Media

Brainstormen

Zodra je start met deze training komt er van alles los

Ellen: ‘Nu je bewust bezig gaat met social media ga je anders kijken. Met een frisse blik. Het zou jammer zijn om daar niets mee te doen.’

Dit is jouw kans om creatief te zijn, grenzen te verleggen en nieuwe ideeën te verkennen. Neem even de tijd om je hoofd leeg te maken en je gedachten te laten stromen. Pak bijvoorbeeld een apart schrift of document en schrijf hier alle ideeën op.

Nu je begint met deze training en bewust aan de slag gaat met sociale media, open je de deur naar een wereld van mogelijkheden. Het is tijd om je creativiteit de vrije loop te laten en te brainstormen over ideeën die je kunt omzetten in concrete acties. Denk na over het concept dat je wilt overbrengen en hoe je dit op een doeltreffende manier kunt doen. Stel jezelf concrete doelen en visualiseer het eindresultaat dat je wilt bereiken. Laat je inspireren en laat je gedachten de vrije loop, want de beste ideeën komen vaak voort uit een goed doordachte brainstormsessie.

Deze stappen in fases kunnen je helpen:

  1. Ideeën
  2. Concept
  3. Concreet
  4. Doelen

Uiteindelijk zet je de ideeën wel of niet om in concepten. Maar voor dat je daarmee start is het belangrijk ze te noteren. Voor je hoofd vol is. Nu je start heb je de beste ideeën.

Ik heb trouwens een gratis download gemaakt met extra hulp materiaal. 

Get social